Thursday, October 23, 2008

Rumah terbuka Fizie...-21/10/2008

Fathiyah, Haziq, Ashraff & Asry

Apa yang perlu diceritakan disini kami merancang pakai warna sama...'sweet' kan...ada cerita sebelum masuk rumah Fizie ni..Fath memakai 'high heel shoe' gila hampir tersungkur apabila terpijak lopak yang dipenuhi air.....nasib si Ashraff ada dekat sebelah dapat la capai tangan dia.haha!!ketawa besar...Fath memang tak tahu malu pun...haha!!Masa balik pulak Fath sanggup buka kasut dah la hujan renyai2 atau dalam bahasa Brunei barai-barai..apa lagi berkaki ayam la Fath..muka Haziq terus berubah..'sorry' ye Haziq Fath tak nak kita jatuh sama2 dari tangga.

Sekali lagi terjumpa kawan lama di rumah Fizie ini..'senior high school' dulu yang sudah lama tak dengar khabar berita, rupanya dia sudah jadi pengurus Fida(Bintang Pencarian Gadis pentene)..

Terima Kasih Fizie dan sekeluarga jemput kami untuk datang bertandang dan menikmati juadah yang sedap2 belaka....semoga di murah rezeki buat kamu sekeluarga...

Haziq & Fathiyah



Ashraff Rannil & Fathiyah


No comments: