Thursday, September 29, 2011

salam rindu



29/09/2011(thursday)- Assalammualaikum & salam sejahtera kepada semua pengunjung blog Fath ni. Terlalu lama Fath menyepi atas kesibukan,kesuntukkan, kelewatan & kemalasan.hohoho. Sebelum berceloteh panjang, Fath nak bagi tahu ni, mungkin agak lewat sikit, mungkin ini la masa yang sesuai nak umumkan secara terbuka. Fath dah pun bernaung di bawah AQUILA EMAS sebagai salah seorang artis mereka selain, Zizan Nin, Tony Yusof, Ainul Aishah, Juliana Ibrahim, Rizal Ayub, Andrea Abdullah, dll. Maka nama komersial Fath ditukar dari SITI FATHIYAH ke TIA IBRAHIM. Atas 2 sebab, re-branding & mengelakkan kekeliruan orang ramai tentang persamaan nama SITI FATHIYAH dengan NUR FATHIA. Apa pun blog ni tetap bernama SITI FATHIYAH sama seperti awal kewujudan dulu hihihihi, cuma Fath akan menjadi TIA IBRAHIM (TIA) di luar sana, tetapi sesiapa dah mengenali Fath sebagai Fath, panggil saja Fath, kepada yang belum..hye, saya Tia.hahahahahaa!!

Memandang Fath dah skip banyak cerita perjalanan hidup Fath, kira langkah bendul je la ye. Rindu teramat nak kembali menulis diari ni, tapi tak berani janji dengan korang, mana yang sempat Fath tulis ok. Nak tahu lebih cepat & pantas, follow la Fath di twitter. soal jawab 24/7. amekau. Semua dihujung jari.

Rasa macam nak cium skrin lappy ni, kalau korang nampak I buat punye.hohoho.ok la , Fath ada kerja nak buat, sabar meniti hari. lagi 2 hari je. ;D Maka gambar terbaru dekat atas tu khas buat korang. I copy+paste dari ROTIKAYA je,haha. Gambar semalam tu.hihihi.bye.xoxo!

4 comments:

keranaz El Miraj said...

Salam,, Fat, Tia or siti fathia. Welcome your blog again. Lama saya tak jumpa anda, karna saya juga telah mati suri. mungkin sama seperti anda tentang kesibukan dan lain hal. Ayo kita semangat!!

AIDI MUHD said...

yeayyy kak Tia :D

Ninie Dora said...

waaahh sis fathiyah cantik pkai kebaya..

gud luck in ur career :)

ni entry terbaru ninie, kalo rajin singgah laa ye http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/pakaian-lelaki-yg-ohsemm.html

Pink Lavender said...

hi...

awak yg berlakon hani tuh yer...
berkesan!!!good job!!!
saya geram jer tgk citer hani tuh..kwn dia jahat!!!hahahahha...

moga awak sukses dlm lakoan yerr