Monday, June 8, 2009

Fever

0


08/06/09-Cuti hari ini...Perkara pertama yang wajib dilakukan hari ini adalah service kereta ditemani ayah dan adik ke wakil perodua service center di Bandar Teknologi ,Kajang.first time hantar kereta untuk service bagi 5000 km pertama.Habis kan masa 5 jam semata-mata untuk service kereta bukan apa.tunggu Q je lama.Than balik terus kerumah bersiap untuk dating pula.Janji dengan Deng mahu tengok wayang cerita Jangan pandang belakang congkak.hahhaha!!ada juga la yang kelakarnya.Walaupun ada kelemahannya.Actually semasa drive menuju ke KL mata sudah blur sebab asyik bersin je..demam sudah makin menguasai badan.Niat untuk dating harus diteruskan nanti Deng mula busy susah mahu dating nanti.


Walaupun dating tidak lama tapi memadai.makan dan tengok wayang.KemudiannyaDeng workout di gym,Fath?tak larat.Dalam panggung tadi asyik tahan selsema.Apa pun dapat mengisi masa di hari cuti dengan baik amat bermakna dan puas hati secara tidak langsung terlupa sebentar akan demam.Baik lah Fath sudah mahu masuk tidur ke kamar.Esok mahu kerja pula walaupun demam...daaaa.

No comments: